Naar content

Vastgoed met zorg

Twinta is de vastgoedtak van Carintreggeland en 100% dochter. Met aandacht voor prettig wonen en de zorgmomenten in het leven. Twinta verhuurt, bouwt, beheert, onderhoudt en renoveert gebouwen. Twinta verhuurt 327 woningen en appartementen in de regio Twente. Hebben huurders van Twinta zorg nodig? Dan kunnen zij gebruik maken van de zorg- en welzijnsdiensten van Carintreggeland. Door het aanbod van passende zorg en dienstverlening kunt u langer zelfstandig blijven wonen.

Meer over Twinta en Zorg

Dienstverlening van Twinta

Het verhaal van de huurders is ons vertrekpunt. Met als doel dat mensen een zo waardevol, veilig, prettig en zo gezond mogelijk zelfstandig leven kunnen leiden. We hebben daarbij oprechte aandacht en oog voor ieder mens. Aan- en verhuur van woningen en bedrijfsvastgoed, ontwikkelen en realiseren van vastgoed voor verpleeghuiszorg en particuliere woningen en beheer en onderhoud van vastgoed zijn enkele diensten van Twinta.

Meer over onze dienstverlening

Twinta en bedrijfsvastgoed

Twinta bedrijfsvastgoed verhuurt ruimtes en kantoren voornamelijk aan zorgaanbieders en zorgverleners. Door zich samen te vestigen op een centrale locatie, kunnen zorgverleners makkelijker samenwerken en is onderlinge afstemming eenvoudig.

Meer over Twinta en bedrijfsvastgoed