Twinta en zorg

Twinta is de vastgoedtak van Carintreggeland en 100% dochter. Twinta verhuurt 349 woningen en appartementen in de regio Twente. Heeft u als huurder van Twinta zorg nodig? Dan kunt u gebruik maken van de zorg- en welzijnsdiensten van Carintreggeland. Door passende zorg en dienstverlening kunnen mensen langer zelfstandig blijven wonen.

Uniek in Nederland

De link met zorg is bij Twinta snel gemaakt. Heeft u thuis zorg nodig? Door de nauwe banden met Carintreggeland kunnen wij u hierbij ondersteunen en regelen dit graag voor u. Dat is uniek in Nederland.

Techniek ter ondersteuning

De technologische ontwikkeling waar we momenteel middenin zitten, biedt vele mogelijkheden voor ons zorgaanbod. Vormen die we inzetten, zijn valdetectie, bewegingssensoren voor de verlichting en personenalarmering.

Waardevol leven

Door het ruime aanbod van woningen en diverse woonconcepten kunnen we u een woning bieden die bij u past. Ons woonmotto is: zo lang mogelijk thuis of zo thuis mogelijk.

De Ledenservice van Carintreggeland

Iedere huurder kan gebruik maken van het lidmaatschap van De Ledenservice. Dit lidmaatschap t.w.v. €  22,50 wordt u aangeboden door Twinta. U hoeft alleen maar een account aan te maken op de website www.carintreggeland.nl/ledenservice. Klik op: Word lid en kies de doelgroep: ik ben huurder van Twinta. Zo kunt u direct profiteren van de diverse producten en diensten van De Ledenservice.

Link:  https://ledenservice.carintreggeland.nl/

Meer over Carintreggeland