Klacht of goed idee?

Wanneer er sprake is van een technische storing kunt u dit telefonisch doorgeven aan Twinta of via de website: Reparatie aanvragen. Heeft een u een klacht of goed idee met betrekking tot de dienstverlening van Twinta, dan horen wij dat graag. U kunt uw klacht of idee doorgeven via onderstaande formulieren.

Invullen formulierTerug naar overzicht

Hoe kan ik mijn klacht indienen?

U kunt uw klacht schriftelijk, per e-mail, telefonisch of mondeling bij ons melden. Voor het indienen van uw klacht kunt u gebruik maken van het onderstaande klachtenformulier.

 

Behandeling van de klacht

Binnen 24 uur na het insturen van het klachtenformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging (behalve indien de klacht is ontvangen in het weekend).

Binnen 10 werkdagen nadat wij uw klacht hebben ontvangen, sturen wij u een reactie..

Bemiddeling waar nodig

Veroorzaken uw buren of iemand anders uit uw woonomgeving overlast? Bespreek eerst zelf het probleem met hen en probeer samen een oplossing te vinden. Bij overlast dient u in eerste instantie contact met de wijkagent op te nemen. Lukt dit niet, dan kan Twinta eventueel bemiddelen.

Niet tevreden?

Heeft u een klacht ingediend en bent u niet tevreden over de afhandeling van uw klacht door Twinta? Leg dan u klacht voor aan de  ‘Klachtencommissie woningcorporaties Twente’. Indien de uitspraak van deze commissie niet leidt tot een oplossing van uw klacht dan kunt u contact opnemen met de Huurcommissie. Dit is een onafhankelijke organisatie, die zich bezighoudt met conflicten tussen huurder en verhuurder. Contactgegevens:

Klachtencommissie Woningcorporaties Twente e.o.

Antwoordnummer 106

7550 WB Hengelo

Tel. 074 2468300

www.klachtencommissiewoningcorporaties.nl

Secretariaat Huurcommissie

Postbus 16495

2500 BL Den Haag

Tel. 0800 48 87 243

www.huurcommissie.nl

Ideeën

Vanzelfsprekend ontvangen wij ook graag goede ideeën om onze dienstverlening te verbeteren.

Hoofdkantoor

Twinta hoofdkantoor
 
Twinta
H.Hartstralaan 100
7555 PJ  Hengelo
Postbus 506
7550 AM Hengelo