Backenhagen

Backenhagen ligt in een groene omgeving aan de Backenhagenlaan 200 in de wijk Noord. U woont hier vlakbij de binnenstad en naast gezondheidscentrum De Hagen (apotheek, fysiotherapeut en huisartenpraktijk). In de Backenhagen is het mogelijk om een appartement huren van Twinta en zorg te ontvangen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ) in de vorm van een Volledig Pakket Thuis (VPT) of een Modulair Pakket Thuis (MPT).

Over Backenhagen

Backenhagen ligt in een groene omgeving aan de Backenhagenlaan 200 in de wijk Noord. U woont hier vlakbij de binnenstad en naast gezondheidscentrum De Hagen (apotheek, fysiotherapeut en huisartenpraktijk).

Backenhagen is een kleinschalige locatie met een gemoedelijke uitstraling. U heeft volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten tijdens activiteiten of in de ontmoetingsruimte. Op de 3e en 4e verdieping worden 10 appartementen verhuurd.

Indien u een huurovereenkomst afsluit, kunt u standaard gebruikmaken van de personenalarmering. Dit wordt niet extra in rekening gebracht. Iedere huurder is bovendien gratis lid van de Carintreggeland Ledenservice en profiteert daarmee van voordeel op meer dan 25 diensten. Zie: https://www.carintreggeland.nl/Carintreggeland/Ledenservice/De-Ledenservice


Indien u huurt, maakt u gebruik van de welzijn- en activiteitendienst van Carintreggeland. Iedere huurder betaalt hiervoor een bijdrage.

In deze locatie kunt u gebruikmaken van voorzieningen als een eetgelegenheid, kapsalon, pedicure en prikpost. Ook wijkbewoners maken gebruik van de eetgelegenheid.

Binnen Backenhagen worden ook 73 appartementen aan Carintreggeland verhuurd. Hiervoor is een indicatie (Wet Langdurige zorg) vereist.

Beschrijving

Type locatie
Appartementencomplex
Aantal appartementen/woningen
10

Bouw

Type woning
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Voorwaarden

Aantal personen
Maximaal 2
Leeftijd
Minimaal 55 jaar

Voorzieningen en eigenschappen

Beschikbaar
  • Huisartsenpraktijk
  • Fysiotherapie
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Ontmoetingsruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Dagbesteding
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Eetpunt

Foto-impressie

Adresgegevens

Backenhagenlaan 200
7557KE Hengelo
Plan uw route

Beschikbare appartementen

Er is op dit moment geen appartement beschikbaar binnen deze locatie. Bel Twinta op 074 - 367 7373 voor meer informatie.

Even binnen kijken

Deel deze woning