Corona-virus informatie

Wij houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen de geldende adviezen vanuit RIVM en GGD Twente. Graag houden we u via deze plek op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Twinta en de maatregelen die we hebben genomen.

Maatregelen rondom Corona

Beste Huurder,

We volgen de richtlijnen die het RIVM stelt.:

  • Bezoekers dragen altijd een mondmasker, dat de neus en mond volledig bedekt.
  • Bezoekers dragen een mondmasker wanneer ze de locatie binnenkomen en verlaten.
  • Natuurlijk houdt u gedurende het hele bezoek 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Wanneer uw bezoek last heeft van corona-achtige klachten zoals niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, verhoging of koorts of plotseling reuk- of smaakverlies blijft uw bezoek thuis.

Gezien de situatie in Nederland willen  we de sociale bewegingen in de huizen zo beperkt mogelijk houden.  Daarom vragen wij u met nadruk deze regels te respecteren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Twinta, telefoon 074 - 367 73 73

Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur telefonisch bereikbaar op 074 7373. Als uw vraag niet dringend is, dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Mail dan naar info@twinta.nl. In de avonden en in het weekend staat dit telefoonnummer doorgeschakeld naar de storingsdienst. Dit geldt alleen voor noodsituaties.

We voeren momenteel de noodzakelijke reparaties uit. U moet hierbij denken aan lekkages, een storing in de lift, stroomstoringen, et cetera: alles wat niet kan wachten, wordt vanzelfsprekend voor u uitgevoerd.

Wanneer u een melding doet van een spoedreparatie en u heeft (lichte) corona-achtige klachten (neusverkoudheid, hoesten, proesten, hoofdpijn, keelpijn of koorts) vragen wij u om dit vooraf aan ons te melden.  Onze technische dienst zal dan vanzelfsprekend beschermende maatregelen treffen. 
 

Woninginspecties en opleveringen gaan door. Wij geven u dan geen hand. Natuurlijk houden we anderhalf meter afstand en wij houden ons aan de RIVM richtlijnen. Heeft u last van vage klachten die mogelijk worden veroorzaakt door het coronavirus? Dan vragen wij u om de afspraak af te zeggen en te verplaatsen.

Heeft u gereageerd op een woning? Dat gaat de normale procedure gewoon door. Bij een bezichtiging geven wij u geen hand en houden we anderhalf meter afstand.

Heeft u last van vage klachten die mogelijk worden veroorzaakt door het coronavirus? Dan verzoeken wij u om de afspraak af te zeggen.
 

Er vinden in deze periode geen onderhoudswerkzaamheden plaats tenzij onderhoud noodzakelijk is.
Onderhoudsmedewerkers van Twinta zullen in verband met de richtlijnen rondom het Coronavirus mondkapjes dragen.
Voor meer informatie zie ook bijgaande de website van Carintreggeland via onderstaande link:

https://www.carintreggeland.nl/Corona-virus-informatie

 

 

Hoofdkantoor

Twinta hoofdkantoor
 
Twinta
H.Hartstralaan 100
7555 PJ  Hengelo
Postbus 506
7550 AM Hengelo